Kiadó nyaraló · Vidám-Part Vendégház Gyomaendrőd

Képgaléria

Vidám-Part Vendégház Gyomaendrőd

Kedves szálláskereső. Új vendégházunk várja kikapcsolódni vágyó vendégit, ahol egy kicsit elvonulhatnak a város zajától és igazán jól érezhetik magukat . Nyaraló házunk gyönyörű környezetben ön a templom-zugi holtágban található . A nyaralóhoz 36 méteres vízpart tartozik 4000nm telekkel, ami rengeteg kikapcsolódáshoz segíti az itt tartózkodókat.

Több mint 5 méteres medencénk és a teraszon elhelyezkedő 5 személyes Jakuzzi igazi wellness élményt ad a vendégek számára . Csocsó, asztaltenisz, tollas és egyéb játékkal tehetik gazdagabbá az ott tartózkodást . Az udvart kerítés választja el a vízpartól hogy a kisgyerekek is biztonságba legyenek .

Minden ablakon roló illetve szúnyogháló található, teljesen felszerelt konyha , nappaliba hűtő fűtő klima illetve szobákba és nappaliba padló fűtés található ami helységenként állítható így növelve a komfort érzetet . A vendégházban 8+2 fő szállásolható el . A vendégház 4 db hálószobából és egy nappaliból áll, 3 szoba franciaágyas negyedik szoba 2 db egyszemélyes ágy található.

A nappaliba az üllő garnitúra francia ággyá nyitható. A kertben kialakításra került egy nagyon hangulatos sütögető rész amit a vendégek összes tagja körbe ülhet . (MA23061507)

Vidám-Part Vendégház

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. – december 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 11 férőhely