Kiadó nyaraló · Szenyorita Vendégház Békésszentandrás

Szenyorita Vendégház Békésszentandrás

önálló nyaraló, 4 szoba 12 férőhely

Kellemes, családias környezetben, Békésszentandráson a partján 10 +2fős vendégház jakuzzival, nagy stéggel, csónakkal, vízibiciklivel. A holtágon horgászni, ázva kirándulni, megismerni a természet szépségeit maradandó élményt biztosít. Gondalaposi üdülősorán két szintes nyaraló. 10 +2 fő befogadására alkalmas.

A nyaralóban négy szoba, két fürdőszoba nappali amerikai konyhával található. Ágyneműt biztosítunk. A nyaraló klimatizált. Saját partszakasz áll a vendégek részére, 25nm stéggel, napozó terasszal, napozóágyakkal és hintaággyal. Bográcsozó, grillező hellyel melyhez bográcsot, tárcsát, nyársakat, gázégőt és Pb gázpalackot, tűzifát biztosítunk.

A gyerekek szórakozását mellet egy kültéri biztosítja. A felnőtteknek ajánljuk a vízpartra néző 30nm-es fedett teraszt melyen 6 személyes , beszélgető sarok, ital hűtő, és egy nagy étkezőasztal található. A holtág szépsége csónakkal megtekinthető, térítés ellenében elektromos motort biztosítunk. Az ár tartalmazza a , , , vízibicikli, , tartozékok használatát, ágyneműt és a nyaraló házirend szerinti használatát. (MA22051906)

Szenyorita Vendégház

A teljes nyaraló 10 főig: 65 000,-Ft/éj
10 fő felett 5000,-Ft/fő/éj
Fő szezonban min. 6 éjre foglalható.