Kiadó nyaraló · Jázmin Vendégház Gyomaendrőd

Képgaléria

Jázmin Vendégház Gyomaendrőd

A Hantoskerti Holt-Körös patkó alakú holtága a városba nyúlva különleges szépséggel ruházza fel öt. Természeti adottságaival gyönyörködtet és nyugalmat áraszt, teret adva a horgászat szerelmeseinek és a vízi sportok kedvelőinek. A belterületi, 15, 4 hektáros holtágban a harcsa és keszegfélék mellett sügér, csuka, balin, amur, törpeharcsa horgászható.

és kajak- bérlésre, sárkányhajózásra is lehetőséget ad a holtág. Közvetlenül mellette, a város és az érintetlen természet határmezsgyéjén fekszik Hantoskerti nyaralónk, ami 2022-től Jázmin Vendégház fantázianévre hallgat. Innen a városközpont és a Hármas Körös folyó 5 perc, a termálfürdő 10 perc gyalogosan.

Nem kell kompromisszumot kötni a város nyújtotta kényelem és a csendes világ elöli elbújás közt. Családdal vagy barátokkal jössz, nem kell osztozkodnod mással, csak a tiétek ez a teljesen felszerelt ház, ahol még is szolgálja a kényelmeteket. A ház jól felszerelt konyhával rendelkezik, amiben megtalálod: mosogatógép, gáztűzhely, mikrosütő, kávéfőző, főzőedények, tányérok, evőeszközök, stb.

A földszinten helyezkedik el a fürdőszoba, amiben mosógépet is találsz. A nappaliban nagy méretű LCD TV-n lehet élvezni a DirectOne hd csatornáit. Szükség esetén az itt található nagy méretű kanapé kihúzva két fő kényelmes alvására is alkalmas. Az emeleten van két hálószoba.

Mindkettő két ággyal és klímával rendelkezik. Ezekben a szobákban igény esetén pótágy elhelyezhető. A háznak több terasza van, ezek egyikén található egy luxus kategóriás . A ház saját zárt kertje, a Körös Holtág vizénél végződik és egy hatalmas kapott rajta helyet.

A lehetőséget teremt napozásra, horgászatra, vagy akár mindkettőre egyszerre. Ingyenes áll vendégeink rendelkezésére. A kertben bográcsozási, grillezési lehetőség van, amihez tűzifát ingyenesen biztosítunk. (MA20011990)

Jázmin Vendégház

Ingyenes parkolás

Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely