Horgásznyaraló · Torzsás Horgászkuckó Gyomaendrőd

Képgaléria

Torzsás Horgászkuckó Gyomaendrőd

A Torzsás Horgászkuckó egy barátságos vendégház a Torzsás-zugi holtág partján, ahol nem kell osztoznia másokkal. Ideális választás családoknak és pároknak, akik a természet közelségében pihennének. Élvezze a grillezést, halászléfőzést, romantikus csónakázást, fürdőzést vagy olvasást a madárcsicsergésben. Horgászati lehetőséget kínálunk egy kényelmes, privát stégen.

Célunk, hogy minden vendégünk kényelmes és emlékezetes élményekkel térjen haza. Nálunk rendezvények és bulik nem tarthatók, és kisállatokat sem fogadunk. A 1935 m²-es zárt telek gyermekes családoknak is ideális. A vizet fúrt kútról biztosítjuk, amely tisztálkodásra alkalmas, de nem ivóvíz. Nyáron puhafalú medencét is használhat, vagy úszkálhat a holtágban. A 22 méter széles partszakasz több horgász számára is tökéletes.

Nagy fedett teraszunkról csodálatos kilátás nyílik a vízpartra, és elektromos rovarcsapdával is felszerelt. Privát, zárt parkolónk három autó számára biztosít helyet, és bármilyen időjárásban könnyen megközelíthető a helyszín. (EG24091798)

Torzsás Horgászkuckó

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: március 1. – december 31.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 4 férőhely