Kiadó vendégház · Izabella Vendégház Békésszentandrás

Képgaléria

Izabella Vendégház Békésszentandrás

Közvetlen vízparti önálló vendégház, 2 szoba 6 férőhely

Vendégházunk Békésszentandráson, a Keresztháti üdülősoron, a Holt Körös partján található. Vendégházunk zárt kerttel, közvetlen vízparttal rendelkezik, ahol a pihenni, horgászni vágyók kellemes időt tölthetnek el. Vendégházunk 5+1 fő részére nyújt elhelyezést. Bejárata a földszinti terasz felől található, ahonnan egyenesen a konyhába jutunk.

A konyha tűzhellyel, mikróhullámú sütővel, szarvasi kávéfőzővel, vízforralóval, hűtőszekrénnyel, valamint főzéshez, étkezéshez szükséges eszközökkel van felszerelve. Innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy Tv-vel felszerelt helyiség, ahonnan az emeletre juthatunk. Az emeleti lépcsőfordulóban két ágyat találunk. Egy zárt szobánk van, mely szintén Tv-vel van felszerelve. Vendégeink számára ágyneműt biztosítunk, törölközőt nem.

Az udvaron több autó parkolására van lehetőség zárt kerítés mögött, valamint az utcafronton is van lehetősége további egy autónak parkolni. A vízparton 2 db napozóágy, valamint egy fa kiülő található. A nyaraló továbbá felszerelt egy 6 személyes jacuzzival, vízibiciklivel, 2 db snookival és egy csónak is rendelkezésre áll. A vízparti stég a horgászni, fürdőzni, napozni vágyóknak is remek választás. A vendégház megközelítése murvával szórt, földúton lehetséges.

Vezetékes víz nem áll rendekezésre, csak fúrott kút, kérjük, vendégeinket ásványvíz hozatalára. A vendégháztól 5-10 perces autóútra található a Békésszentandrási sörfőzde. Szarvas városában a Mini Magyarország, Arborétum, Vízi színház, múzeumok, kastély várja a kikapcsolódni vágyókat. (MA20010957)

Izabella Vendégház

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 6 férőhely