Kiadó nyaraló · Fűzfakert Vendégház Szarvas

Fűzfakert Vendégház Szarvas

önálló nyaraló, 3 szoba 8 férőhely

Kiadásra kínálunk egy egyedi hangulatú vendégházat Szarvason a Nagyfoki-holtágon, az élő Körös szomszédságában. A stílusosan berendezett ház és a hatalmas ősfákkal ölelt kert, egyedülálló hangulatot kölcsönöz a nyaralónak. Igazi horgászparadicsom, széles partszakasszal, stéggel, csónakkal.

A ház kétszintes, 6 +2 fő kényelmét szolgálja. A felső szinten található két szoba, egy WC kézmosóval, és egy közösségi tér televízióval. A lenti házrészben helyezkedik el egy franciaágyas szoba, nappali sarokülővel és kandallóval. A konyhája gépekkel jól felszerelt mosogatógép, tűzhely, mikrohullámú sütő, kávé -és teafőző, teljes edény-és étkészlet. egy teret alkot az étkezővel. A házban található víz nem ivóvíz. Fürdőszobája tusolós. , televízió és internet elérhetőség alapfelszereltsége a háznak. Friss, tiszta ágyneműt biztosítunk

Vendégeink számára. Szalonnasütéshez, bográcsozáshoz rendelkezésre állnak az eszközök nyársak, bogrács, tűzifa. Jelenleg egy süllyesztett napozóágyakkal áll rendelkezésre. Májustól bővítjük kínálatunkat, saját szauna ház és a hidegebb napokra, játszósarok a kisebbeknek mászóka, homokozó, a vízi kalandokhoz, bicikli, a környék bebarangolásához. (MA22037434)

Fűzfakert Vendégház

A teljes ház
jan.1-máj.31: 75 000,-Ft/éj
jún.1 -aug.31: 99 000,-Ft/éj
szept.1-dec.31: 75 000,-Ft/éj
Ünnepnapokon, hosszú hétvégéken a főszezoni árak érvényesek.