Kiadó nyaraló · Bencsik Tanya Vendégház Békésszentandrás

Képgaléria

Bencsik Tanya Vendégház Békésszentandrás

önálló nyaraló, 3 szoba 6 férőhely

A területén található 6 fős szálláshelyünk a kenderföldi üdülősor mellett 1200 m2-es telken található. Az épület 120 m2-es, vályogépítésű, tágas, részben a múltszázad közepéből származó, felújított bútorokkal berendezett. A tanya közvetlen vízparttal nem rendelkezik.

Az épületben 3 szoba, egy nappali, egy közösségi tér, , egy fürdőszoba és két WC található. Az egyik szobában páros ágy, a másikban kihúzható kétszemélyes kanapé, a harmadikban emeletes ágy található. Ezen felül szálláshelyünk a jurtában pótágyazható, 6 fő részére, kényelmes matracokkal (ehhez saját hálózsák szükséges). Az épület klímával felszerelt. Tanya jellegéből fakadóan a telek közvetlen szomszédokkal nem rendelkezik.

A kertben öntisztítós található termotetővel és napozó terasszal. Az épületben 4 személyes és szauna. Az udvaron nem mindennapi élményt nyújt egy nomád jurta 6 fő számára van lehetőség éjszakázni. Emellett mini és egy trambulin a gyerekeknek, tűzrakóhely bográcsozáshoz és szalonnasütéshez tűzifát, nyársat, bográcsot is biztosítunk. (EG19020442)

Bencsik Tanya Vendégház

Ingyenes parkolás

Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 6 férőhely