Kiadó nyaraló · Aranyhal Vendégház Békésszentandrás

Aranyhal Vendégház Békésszentandrás

önálló nyaraló, 3 szoba 13 férőhely

Békésszentandráson a Körös holtág partján 9 + férőhelyes, légkondicionálóval hűtő-fűtő felszerelt emeletes vendégház várja a nyaralni–telelni, pihenni vágyó kedves vendégeket. Az épületben kettő különálló szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, mélytálcás zuhanykabin a kisgyermekesek kényelméért, 2 db mellékhelyiség található. A nappaliban elhelyezett két személyes infrakabin teszi komfortossá a teljes értékű pihenést.

Az épületből kilépve a hangulatos esti beszélgetések helyszínére a fedett teraszra érkezünk, melyből kilátás nyílik a hátsó udvaron elhelyezett 5×3 méteres fürdő medencére és a közvetlen vízpartra.

A kisgyermekektől biztonsági okokból elzárt vízparton kiépített , , bográcsozásra, szalonnasütésre alkalmas kerti grillező várja a kedves vendégeket. A vízpart fürdőzésre, horgászatra alkalmas. A parkolás zárt udvarban több autó részére is. Udvaron rönkfa csúszdával, hintával, mászókával. Háziállat nem hozható. (MA19003838)

Aranyhal Vendégház

Főszezonban jún. 24-aug.31-ig
6 főig: 85 000,-Ft/éj,
további személyek: 4000,-Ft/fő/éj.
Gyermeknek: 0-6 korig ingyenes.
Főszezonban heti turnusok vasárnaptól-vasárnapig.

időszakokban minimum 3 éjre foglalható. Egyéb időszakban az árak időszaktól és létszámtól függően változnak. Kérje egyedi ajánlatunkat e-mailben, szívesen válaszolunk.