Horgásznyaraló · Zöldike Vendégház Békésszentandrás

Zöldike Vendégház Békésszentandrás

önálló , 1 szoba 5 férőhely

Békésszentandráson 5 személyre felszerelt klímás jakuzzis medencés vendégház kiadó. az udvaron a mellett. A fürdőszoba, épített zuhanyzós. WC külön helyiségben. A nappaliban TV, Rádió, és egy L alakú dívány található ami ággyá alakítható, A szobában kényelmes új franciaágy, a szobában külön tv, a falak hangulatos képekkel díszítve. Zölddel befuttatott hűvös teraszon, kényelmes 5 személyes kerti ülőgarnitúra. WIFI van.

A háztól a partig kandeláberek adják a fényt. A kerítés előtt a parton 6 személyes fedett rönkfa kiülő, szabadtéri étkezésre. Reggeli kávézgatás mellett gyönyörű rálátás a vízre. A Körös-vize nyári időszakban fürödhető, viszont a ház medencéje biztonságot nyújt az úszni nemigen tudóknak, vagy kisgyermekes családoknak. Nagy stéghez , és vízibicikli jár együtt, ill. 5 személyes .

A vízpart, kerítéssel lezárható. A parton szalonnasütő kövekből kirakva. Kérhető grillsütő, bográcsozásra, szalonnasütésre felszerelés adott. Napozóágy kérhető. Kerti hinta van. Szép kártyát elfogadunk. A szomszéd házzal közös udvarban rönkfa- található homokozóval. Emellett nyírott füves parkja sétálásra kiváló. Gyönyörű parkos fás környezete csendes, messze a közúttól. (MA22052705)

Zöldike Vendégház

A nyaraló 4 főig:
elő és utószezonban: 30000-Ft/éj,
főszezonban: 35000-Ft/éj,
csúcsszezonban: 40000-Ft/éj,
4 fő felett +3000,-Ft/fő/éj.
Kutya 3000,-Ft/éj/db.
Fűtés költség téli időszakban: 3000,-Ft/nap.
Végtakarítási díj: 10000,-Ft

Fő- és csúcsszezonban csak teljes hétre kiadó. Ünnepnapokon árak. Elő és utószezonban min. 3 éjre, 2 éjre két és fél szeres áron kiadó.