Kiadó nyaraló · Szilajka Vendégház Békésszentandrás

Szilajka Vendégház Békésszentandrás

önálló nyaraló, 2 szoba 6 férőhely

Tágas nappali étkezővel és a jól felszerelt konyhával.

A nappali ülőgarnitúrával, televízióval felszerelt. Internet alapfelszereltség. A konyhában minőségi, beépített gépek kerültek elhelyezésre. A földszinten található zuhanyzó WC-vel, franciaágyas hálószobával. Az előszobából, valamint a hálószobából kilépve a teljesíthető teraszra érünk, ahol a jacuzzi található. Az emeleten található a félig leválasztott fallal a hálószobai rész két darab egyágyas elhelyezéssel, valamint a fal mögött a Körösre néző nappali rész, ahol egy kinyitható kanapé szolgál pótágyként két fő részére. Továbbá egy másik, zuhanypaneles fürdőszoba WC-vel. A házban található víz NEM ivóvíz.

Lehetőség van kerti sütögetésre, bográcsozásra. A part a gyerekek védelmében kerítéssel lezárt. 18m2-es biztosít teret a horgászatra, napozásra, Körösben fürdésre.

A vízi sportok kedvelőinek 2 biztosított, az udvaron elhelyezett trambulin pedig a gyermekek számára nyújt kikapcsolódást. A környéket felfedezni vágyó vendégek számára 4 felnőtt és 2 gyerek bicikli biztosított. A parkolás a zárt udvaron belül ingyenesen megoldott. (MA22046591)

Szilajka Vendégház

A nyaraló:
főszezonban jún.19-aug.31: 60 000,-Ft/éj
utószezonban szept.1-dec.30: 50 000,-Ft/éj