Kiadó nyaraló · Sunnyside Vendégház Szarvas

Képgaléria

Sunnyside Vendégház Szarvas

önálló nyaraló, 3 szoba 6 férőhely

A SunnySide nyaraló Szarvastól 7km-re a Nagyfoki holtágon a Körösök szívében Szarvason.

A SunnySide nyaraló újonnan épült, 2021-ben lett kész, Ön lehet az első vendég, aki kipróbálhatja a vendégházat. A nyaraló telken található a Nagyfoki holtág 257. alatt. A klimatizált nyaralóban 6 főt tudunk fogadni 3db 2 ágyas hálószobában. A konyha teljesen felszerelt, főzőlap, sütő, mosógép, mosogatógép, kávéfőző, mikró, fagyasztós hűtő, edények, evőeszközök. A házban a vízellátás fúrott kútról történik, ezért fogyasztásra nem alkalmas, tisztálkodásra igen. Vendégeinknek ballonos vizet, ásványvizet biztosítunk.

A kerti sütéshez tüzifát, bográcsot, nyársakat, faszenet, fát, grillezőt biztosítunk. A nyári szezonra egy 4×2 méteres, vízforgatós is a Vendégek rendelkezésére áll, valamint a gyerkőcös családokat kis játszótérrel várjuk.

A vízpart is parkosított, nagy 16 m2-es, kényelmes mólóval, ingyenes csónakhasználattal és korlátlan (2 db) használattal várjuk Vendégeinket. Horgászni, kikapcsolódni, nyaralni vágyó Családoknak ajánljuk a SunnySide Vendégházunkat, a bulizó társaságok kérjük ne minket válasszanak. (MA21001875)

Sunnyside Vendégház

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely