Kiadó nyaraló · Stég A Nyaraló Gyomaendrőd

Stég A Nyaraló Gyomaendrőd

Közvetlen vízparti önálló nyaraló, 2 szoba 5 férőhely

Kiadásra kínáljuk frissen felújított, közvetlen vízparton fekvő vendégházunkat, távol a város zajától, ön, a Bónom-zugban. Ez a környék egyik legkedveltebb horgászvize, rendszeres telepítéssel, gazdag halállománnyal.

Az épület emeletes, a földszinten található egy teljesen felszerelt nappali-konyha, valamint a tusolós fürdőszoba az emeleten pedig egy nagyobb és egy kisebb hálószoba. A nagy hálószobában franciaágyas, a nappaliban és a kisebb hálószobában pedig kinyitható kanapék találhatóak. Horgászcsónak, kenu és kajak is rendelkezésetekre áll. A környéken biciklivel kirándulhattok. A vendégház maximum 5 főt tud fogadni, így pároknak, barátoknak és családoknak is tökéletes.

A telken egy óriási filagória is található, ahol felújított sparhertet és más, szalonnasütési és bográcsozási lehetőségeket is találtok. A gyerkőcöknek kedvezve hinta is található a telken, kérésre hordozható gyerekágyat, etetőszéket is tudunk biztosítani. A nyaraló víz felőli oldalán egy kényelmes teraszt találtok, ami egy kültéri nappali hangulatát idézi. Csodás kilátás a vízpartra, kitűnő lehetőség a reggeli kávézáshoz, a délutáni kártyázáshoz, olvasáshoz. (MA24087886)

Stég A Nyaraló

márc.01-szept.30: 45.000,-Ft/éj
Min. foglalás 3 éj.
Kérdés esetén keressen minket bizalommal.