Kiadó nyaraló · Stefánia Vendégház Békésszentandrás

Stefánia Vendégház Békésszentandrás

Vízpartközeli önálló nyaraló, 3 szoba 6 férőhely

A Körös ánál lévő vendégházunkba várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A gyerekbarát szállás a szabad vízpart közvetlen közelében van, de nem közvetlen vízkapcsolatos a telek. 1 perces sétával kiváló horgászhelyek találhatók. 5 perces sétával pedig a lassan mélyülőre kiépített fövenystrand van, amely szabad strandként működik. A ház udvarán egy áll, mely kellemesen felmelegszik a nyári hónapokban valamint egy külön térítés.

A medencénél napozó ágyakon lehet pihenni. A gyerekeket mászóka, homokozó és csúszda várja az udvaron is és a néhány lépésre lévő vízparton is. A házban egyszerre 6 +2 vendéget tudunk fogadni. A jól az étkezővel egy légtérben van. A két fürdőszobából az egyik zuhanyzós és a WC-vel együtt van, a másikban kád található és egy különálló WC. Bográcsozási, szalonna sütési és grillezési, tárcsán sütési lehetőség adott. Korlátozott mennyiségben tűzi fát is adunk.

A zárt udvaron 2 autó parkolására van lehetőség. Gyalog könnyen elérhetőek a boltok, vendéglők, a sörfőzde. A Szarvasra vezető kerékpárút is közel van, amelyen könnyen és biztonságosan elérhető kerékpáron. (MA19015162)

Stefánia Vendégház

A nyaraló:
előszezonban: 33 000,-Ft/éj,
utószezonban: 35 000,-Ft/éj,
főszezonban: 45 000,-Ft/éj.

Kedvezményes ajánlat augusztus 19-24, 5 éj, 6 fő részére 215 000,-Ft