Kiadó vendégház · Sirató 82 Vendégház Békésszentandrás

Képgaléria

Sirató 82 Vendégház Békésszentandrás

önálló vendégház, 2 szoba 6 férőhely

Békésszentandráson a Siratói üdülősoron frissen felújított nyaraló várja vendégeit. A település egy igazi horgász paradicsom holtágakkal és folyóvízzel egyaránt tagolt táj ami méltán híres sörfőzdéjéről is. Mindössze 6km található városa ahol számtalan látnivaló található köztük: Körös-völgyi Állatpark, Szarvasi Vízi Színház számtalan színdarabbal, Szarvasi Arborétum (Pepi-kert) közvetlen mellette Mini Magyarország, lehetőség van még sétahajókázásra is a Katalin-Sétahajóval. A siratói holtágban számos halfaj fogható: ponty, amur, süllő, csuka, harcsa, balin, kárász, keszegfélék, sügér, compó, törpeharcsa is.

A nyaraló közvetlen vízparttal rendelkezik a holtágra és 6 fő részére kényelmes pihenést biztosít 3 külön háló helységgel. 1 szoba az emeleten 2 szoba a földszinten konyhával fürdővel és külön kialakított WC-vel elérhető. A szobákban az ágyak egyaránt használhatók franciaágyként és egyszemélyesként is. A konyha jól felszerelt (hűtő, elektromos főzőlap, kávéfőző, mikrohullámsütő, vízforraló) és edényekkel, evőeszközökkel.

Horgászok örömére a telek 20 méter széles vízparttal rendelkezik amelyen egy is helyet kapott. Gyermekek védelme érdekében egy kis kerítéssel elválasztott a vízpart. A vízen való közlekedést egy vízibicikli segíti. Gyerekek időtöltéséről trambulin és a homokozó gondoskodik. Továbbá egy bográcsozó és egy kerti kiülő is helyet kapott a telken. Bográcsozáshoz/szalonnasütéshez bogrács,tárcsa,nyársak és egy láda tűzifa biztosított. (MA22043529)

Sirató 82 Vendégház

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

Ingyenes légkondícionálás
Ingyenes WiFi
Kutya bevihető (ingyenes)
2 szoba, 6 férőhely