Kiadó nyaraló · Pázsit Vendégház Szarvas

Képgaléria

Pázsit Vendégház Szarvas

Ismerje meg Békés megye gyöngyszemét. Szarvason, a Történelmi Magyarország Közepétől, és a folyótól 500 méterre, családias apartman várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat 4 főig. Horgásszon, vagy strandoljon a hűs holtág vízében, szelje a habokat a Katalin hajón. Itt található az ország legnagyobb arborétuma, a Mini Magyarország makettparkkal, mely csodálatos környezetben mutatja be Nagy Magyarország épített kincseit, irányítható kisvasutakkal, meseszép fa játszótérrel a gyermekek örömére.

A Körös-Maros Nemzeti Park állatparkja, tanösvényei szárazon és vízen mutatják be az Alföld őshonos állat- és növényvilágát, lehetőség nyílik kajak és kenu bérlésére, hiszen a kalandok az ösvényeken túl a vízen folytatódnak. A szarvasi Vízi színház a nyár minden napján előadásokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Kiépített kerékpár és túra útvonalak várják a környéket felfedezni vágyókat, melyhez kerékpár kölcsönzésére a szálláshelyen nyílik lehetőség. A teljes kikapcsolódás érdekében lehetőséget biztosítunk sport- és wellness masszázsra is.

Az apartman légkondicionált, gépjárművét a zárt udvarban, biztonságban helyezheti el. Békés, családias hangulattal és patika tisztasággal várjuk, hogy az itt töltött napjai feledhetetlenek legyenek. A szállás gyermek,- és kisállatbarát. (MA19003487)

Pázsit Vendégház

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. – november 1.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 4 férőhely