Kiadó nyaraló · Milka Vendégház Gyomaendrőd

Képgaléria

Milka Vendégház Gyomaendrőd

A Hantoskerti Holt-Körös patkó alakú holtága a városba nyúlva különleges szépséggel ruházza fel öt. Természeti adottságaival gyönyörködtet és nyugalmat áraszt, teret adva a horgászat szerelmeseinek és a vízi sportok kedvelőinek. A belterületi, 15, 4 hektáros holtágban a harcsa és keszegfélék mellett sügér, csuka, balin, amur, törpeharcsa horgászható.

és kajak- bérlésre, sárkányhajózásra is lehetőséget ad a holtág. E holtág mellett, közvetlenül a liget és a strand szomszédságában fekszik Strand nyaralónk, ami 2022-től Milka Vendégház fantázianévre hallgat.

Innen gyalogosan is pillanatok alatt elértek mindent: Spar: 550m (7 perc), Thermál fürdő és Strand: Közvetlen mellette, de a főbejárat 290m (4 perc), Liget söröző és étterem: 350m (4 perc), Profish horgászbolt: 800m (10 perc), Városközpont 550m (7 perc) Nem kell kompromisszumot kötni a város nyújtotta kényelem és a természet nyújtotta nyugalom között, itt mindkettő egyszerre van jelen.

Családdal vagy barátokkal jössz, nem kell osztozkodnod mással, csak a tiétek ez a teljesen felszerelt ház, ahol még is szolgálja a kényelmeteket. A ház jól felszerelt konyhával rendelkezik, amiben megtalálod: gáztűzhely, mikrosütő, kávéfőző, főzőedények, tányérok, evőeszközök, stb.

A földszinten helyezkedik el a fürdőszoba, amiben mosógépet is találsz. A nappaliban nagy méretű LCD TV-n lehet élvezni a DirectOne hd csatornáit. Szükség esetén az itt található nagy méretű kanapé kihúzva két fő kényelmes alvására is alkalmas. Az emeleten van két hálószoba.

Mindkettő két ággyal és klímával rendelkezik. A ház alsó teraszán található egy luxus kategóriás . A ház saját zárt kertjétől mintegy 20 méterre található minden igény kielégít a horgászok számára, a kertben grillezési lehetőség is van. (MA20011995)

Milka Vendégház

Ingyenes parkolás

Nyitvatartás: március 1. – december 31.
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely