Kiadó vendégház · Körösi Éden Békésszentandrás

Körösi Éden Békésszentandrás

önálló vendégház, 4 szoba 9 férőhely

Békésszentandráson kétszintes ház, közvetlen vízparttal és épített stéggel várja vendégeit. Kényelmes és jól felszerelt nyaraló a Gondalaposi üdülősoron. A ház klimatizált, és modern konyhával rendelkezik, melyben megtalálhatóak a szükséges konyhai eszközök, berendezések Az emeleten kialakított mosókonyhában egy toalett és mosógép található. Mindezek mellett vasalódeszka és vasaló is bekészítve a babakád mellé.

A nyaralóban 3 +1 szoba található, ahol kényelmes ágyak biztosítják a pihentető alvást. A szobákban friss, tiszta ágynemű és törölköző várja a vendégeket. A nyaraló udvarán lehetőség van bográcsozásra, grillezésre. Ehhez minden szükséges eszköz bográcsok, nyársak rendelkezésre állnak. A 3×5 méteres és 1, 2 méter mély. Az új jacuzzi pedig 5 férőhelyes. Fény és hangtechnikával felszerelt Gyermekbarát szállásunkon kérésre etetőszék és babakád biztosítja a kényelmet.

Az udvaron pedig , hinta és homokozó nyújtja a szórakozási lehetőségeket. A nyaraló kitűnő választás horgászat és a fürdőzés szerelmeseinek, hiszen saját stéggel és csónakkal rendelkezik. deszkázásra is van lehetőség. 2 db deszka áll rendelkezésre kedves vendégeinknek. (EG23078565)

Körösi Éden

A teljes nyaraló:
főszezonban jún.14–okt.13: 75 000,-Ft/éj,
min. foglalás 7 éjszaka, pénteki érkezéssel.

Elő, – és utószezonban:
jan.02–jún.13 és okt.14–dec.22: 50 000,-Ft/éj,
Az árak 8+1 személyre érvényesek,
további személyek 2000,-Ft/fő/éj.

2 éjszaka esetén végtakarítási díjat számolunk fel melynek díja 20 000,-Ft Ünnepnapokra a főszezoni ár vonatkozik.