Kiadó nyaraló · Kenderföld 35 Nyaraló Békésszentandrás

Kenderföld 35 Nyaraló Békésszentandrás

Közvetlen vízparti önálló nyaraló, 2 szoba 7 férőhely

Két hálószobás, az egyikben egy franciaágy, a másikban egy francia és egy egyszemélyes ágy van. Ágyneműt biztosítunk. A szobák ablakai redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. A nappaliban egy hatalmas sarokülő garnitúra található, 2 fő részére ágyazható, TV-vel és korlátlan internethasználattal. A légkondícionáló hűtő-fűtő. A konyhája jól felszerelt. A házban található víz NEM ivóvíz. Fürdőszoba: mosdó, tusoló, WC, kéztörlő. A toalettpapír csak egyszeri bekészítés, pótlásáról kedves vendégeinknek kell gondoskodniuk. Terasza fedett, nyári konyhával tűzhely, pult, mosogatótálca, kiülővel ellátott.

A kerti sütéshez-főzéshez bográcsot, grillrácsot és szalonnasütő nyársakat biztosítunk. 1 láda tűzifa, begyújtós, balta rendelkezésre áll. A részben térkövezett kertben kapott helyet az 1, 2 méter mély medence napozóágyakkal, napernyővel, valamint a 4 fős jacuzzi. A gyermekeknek csúszdás mászókával, hintával kedveskedünk. Vízpartja a gyermekek elől kerítéssel elzárt.

A nyaraló tartozéka és korlátlanul használható a holtág felfedezéséhez egy csónak, amelyről akár horgászni is lehet a stégen kívül. A vízisportok kedvelőinek 2 db SUP áll rendelkezésére. Aktív időtöltéshez kerékpárokat biztosítunk. (MA23059464)

Kenderföld 35 Nyaraló

Főszezon: jún.14–aug.31: 65 000,-Ft/ház/éj,
min. foglalás: 7 éjszaka, pénteki érkezéssel.

Elő-és utószezon: márc.12–jún.13 és szept.3–dec.30,
min. foglalás: 3 éj, 2 éjszakás foglalás esetén végtakarítási díjat számolunk fel, kivéve hétvégén.

Hétfőtől csütörtökig 40 000,-Ft/ház/éj,
Péntektől vasárnapig 45 000,-Ft/ház/éj.
Páros ajánlat: 35 000,-Ft/ház/éj,
min. 3 éjszakás foglalás esetén 2 fő részére.

Az árak 5 főig érvényesek,
5 főtől 6 éves kor felett plusz 5000,-Ft/fő/éj
6 éves kor alatt ingyenes.
Ünnepnapokra kizárólag csomagban lehet foglalni főszezoni áron.