Kiadó vendégház · Horgász-Lak Vendégház Békésszentandrás

Képgaléria

Horgász-Lak Vendégház Békésszentandrás

Kis horgász szállásunk Gondalaposi üdülő övezetében fekszik a Kákafoki holtág egyik nagy kanyarjának a belső oldalán. A település központjától kb. 1 km-re található nyaraló könnyedén megközelíthető jó minőségű aszfalt úton.

A Magyar Túrisztikai Minőség Tanúsító Testület által minősített szálláhelyen található egy 10 m2-es faház. Az alsó szinten 2 ágy, a galérian részen pedig alvó matrac és a poggyászok számára elegendő tárolótér. A konyha és a fürdő két különálló épületben lettek kialakítva. A zárt udvar alkalmas akár 3 autó parkolására és igény estén sátorhely is biztosított 2 fő részére térítés mentesen.

A vízpart felőli udvarrészen található egy 8 személyes kiülő, bográcsozó hely, ahol akár grillezni, szalonnát sütni is lehet. Bográcsot, grill rácsot, szalonna sütő nyársat biztosítunk.Tárcsán sütéshez rendelkezésre áll gázégő palackkal, és boronatárcsa. A 12m széles, világítással ellátott saját vízparton 2 stég és egy elég széles partszakasz akár 3 horgász számára is kényelmes kikapcsolódást biztosít. A rendelkezésre álló csónakkal könnyedén be lehet juttani a benn lévő, rendszeresen szórt bójához az etető anyagot. (MA22046097)

Horgász-Lak Vendégház

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 30.
1 szoba, 2 férőhely