Kiadó nyaraló · ChillHouse by Kis Veréb Békésszentandrás

Képgaléria

ChillHouse by Kis Veréb Békésszentandrás

A telek Békésszentandráson található, a falu szélén, közvetlen szomszéd nélkül. Nagyon csendes környezetben, csodás kilátással a határra és a közeli nyárfásra. Az állatok közel merészkednek, szinte minden nap lehet látni egészen közel őzeket, nyulakat, fácánokat. 

A 800m2-es telek fő attrakciója a 11x3méteres fűtött úszómedence. A vizét folyamatosan minimum 30 fokon tartjuk, ami forró időben még éppen hűsít, de hűvösebb időben vagy éjszaka pont kellemesen melegen tart. 

A telken két faház található, a kisebbiket alakítottuk ki a vendégek fogadására. A faház 18m2 alapterületű, 3 fő befogadására alkalmas. Egy légtérben található a jól felszerelt konyha, egy franciaágy és egy ki pihenősarok, ahol kérés esetén egy pótágyat el tudunk helyezni. A zuhanyzó és mosdó innen nyílik. A két ház között között egy 60m2-es terasz található, 30m2-es fedett résszel. Alatta helyeztük el az elektromos fűtésű dézsafürdőt, melynek vize folyamatosan fűtött, így bármikor bele lehet csobbanni, ráadásul esős időben is kényelmesen használható. Az éhenhalás megelőzése érdekében a grillsütőhöz mindig készítünk be faszenet és begyújtófolyadékot, az elkészített ételt pedig a egy kényelmes ülőgarnitúrán lehet elfogyasztani. A környéken sok a látnivaló: Szarvasi Arborétum, Mini Magyarország Makettpark, Körösvölgyi Állatpark, Duzzasztó, Gödény-halom, Szentandrási Sörfőzde, és még sorolhatnám sokáig Két kerékpár mindig rendelkezésre áll a környék egyszerűbb felfedezéséhez, kifejezetten hasznos a Sörfőzde meglátogatásakor (MA23057301)

ChillHouse by Kis Veréb

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 faház, 2 férőhely