Kiadó nyaraló · Arborétum 28 Szarvas

Arborétum 28 Szarvas

Közvetlen vízparti önálló nyaraló, 2 szoba 6 férőhely

Elsősorban családoknak, kisebb baráti társaságoknak ajánljuk. A ház 4 +2 fő fogadására alkalmas. Az emeleten 2 db franciaágyas hálószoba található, ahol mindig friss, tiszta ágyneművel várjuk kedves vendégeinket.

További 2 fő pihenésére a nappaliban lévő kanapé szolgál. Tusolós fürdőszobája, illetve mellékhelyisége teljesen új szanitereket és burkolatot kapott. Konyhája jól felszerelt mikrohullámú sütő, vízforraló, villanytűzhely, kombinált hűtő, a főzéshez, étkezéshez minden adott. A házban található víz NEM ivóvíz, ballonos ivóvizet biztosítunk.

A nyaraló klímával, smart televízióval és WI-FI-vel ellátott. Lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre, amelyekhez az eszközök bográcsok, nyársak, tüzifa rendelkezésre állnak. Pár méterre a Holt-Körös partjától egy kellemes hangulatú, fedett terasz helyezkedik el. Kiváló horgász-és fürdőhely, saját, 18m2-es stéggel, egy 4 személyes kenuval és vízibiciklivel. Háziállatot nem áll módunkban fogadni. Parkolásra zárt udvarban 2-3 autónak van lehetőség. (MA20017313)

Arborétum 28

Ápr.1-aug.31:
3 éjszakáig: 40 000,-Ft/éj,
4 éjszakától: 35 000,-Ft/éj.