Kiadó vendégház · Anna Vendégház Szarvas

Anna Vendégház Szarvas

önálló vendégház, 1 szoba 4 férőhely

Nyaralónk a Holt-Körös partján a Kákafoki-holtágon, Maczó-zugban található, telken, csendes környezetben. A telek 2 részre oszlik a dűlőútnak köszönhetően.

A ház a felső, nem vízparti telken 4 személy elszállásolására alkalmas. A gyermek is főnek számít. Az emeleten van a háló 3 személy részére, amely összesen 20m2. A földszinten található a konyha, fürdőszoba mellékhelységgel, valamint a pótágyként használható kanapé. Egy síkképernyős televízió is szolgálja a nyaralók kényelmét a közös helységben. A konyha mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, főzőlappal, hűtőszekrénnyel felszerelt. A komfortos hőmérsékletről a házban gondoskodik.

A pihenni vágyók kényelmét szolgálja a felső udvaron nagyméretű fedett terasz, , , napozóágyak, kis homokozó, bográcsozó-, szalonnasütő-, grillező, míg a vízpart felőli udvaron röplabdapálya, kis hinta, fedett horgászbot tároló, saját 4 méteres és 12 méteres betonozott partszakasz, amely az udvartól kerítéssel van leválasztva a gyermekek védelmének érdekében. Kitűnő horgászati lehetőség, nincs szembeszomszéd. (MA20009477)

Anna Vendégház

Elő-, és utószezonban
ápr.15- júni.16 és szept.1-okt.31: 45 000,-Ft/éj.
min. 2 éjre foglalható.

Főszezonban júni. 17-aug.31: 50 000,-Ft/éj.
min. 4 éjre foglalható.