Kiadó nyaraló · Andi Nyaralóház Békésszentandrás

Andi Nyaralóház Békésszentandrás

önálló nyaraló, 2 szoba 6 férőhely

Békésszentandráson, a Kákafoki holtágon 2 kettő nagy stéggel, úszómedencével, új építésű nyaraló kiadó.

Szemben a nádasnál nem horgászik senki. Zavartalan környezetben horgászhat pihenhet és kikapcsolódhat a családdal, baráti társasággal. A házikedvenc családtag, ingyen hozható.
Csónakkal, kajakkal, ping-pong asztallal, mini focipályával, fedett kocsibeállóval, WIFI-vel, hűtő-fűtő légkondicionálóval, 100 csatornás kábel Tv-vel és teljesen felszerelt konyhával, kulturált eszközökkel, edényekkel, tányérokkal rendelkező nyaraló.

A házikedvenc családtag, ingyen hozható. A 2 kettő nagy alatt kövezés van, emiatt rengeteg növendékhal található a stégeknél és ezért sok a ragadozó is. A stégek előtt világító kandelláberek vannak és egy fedett pavilon található, ahol szintén van világítás. A bográcsozáshoz épített bográcsozó, bogrács, tárcsa található és nyársak, a szalonnasütéshez. Kulturált, kikapcsolódásra, szórakozásra, pihenésre igazán alkalmas nyaralóház.

A környéken pizzéria, éttermek, viziszínház, állatkert, kisállat simogatóval, arborétum, fagyizók, kávézók találhatók. Egy igazi túrista paradicsom épült ki, a környéken. Nálunk mégis csend van és nyugalom. (MA20017617)

Andi Nyaralóház

A 6 fős nyaraló: előszezonban június 5-ig: 45 000,-Ft/éj,
főszezonban szeptember elejéig: 65 000,-Ft/éj.

A légkondicionáló (hűtő-fűtő) használata az árban benne van és a bográcsozáshoz a fa is. Kérje pontos ajánlatunkat e-mailben.