Horgásznyaraló · Andi Nyaraló Békésszentandrás

Andi Nyaraló Békésszentandrás

önálló , 2 szoba 6 férőhely

Békésszentandráson, a Kákafoki holtágon, 2 kettő hatalmas stéggel újépítésű nyaraló kiadó. Szemben nem horgásznak. Csendes, zavartalan környezetben horgászhat pihenhet és kikapcsolódhat a családdal, baráti társasággal.

Május 01-től, október elejéig működik az úszó. Csónakkal, kajakkal, ping-pong asztallal, mini focipályával, kerékpárokkal, fedett kocsibeállóval, WIFI-vel, hűtő-fűtő légkondicionálóval, 100 csatornás kábel Tv-vel és teljesen felszerelt, kulturált eszközökkel, edényekkel, tányérokkal rendelkező nyaraló. A házikedvenc családtag, ingyen hozható.

A 2 kettő nagy alatt kövezés van, ezért rengeteg növendékhal található a stégek körül és így sok a ragadozó is. A stégek előtt világító kandelláberek vannak és egy fedett pavilon található, ahol szintén van világítás. A bográcsozáshoz épített bográcsozó, bogrács található és nyársak, a szalonnasütéshez. és biztonságos túrakajak, ping-pong asztal, kerékpárok, mini focipálya, wifi, kábel tv várja a vendégeinket, a horgászás mellett. Kulturált, kikapcsolódásra, szórakozásra, pihenésre igazán alkalmas nyaralóház. (MA20017617)

Andi Nyaraló

Főszezon: máj.01-okt.02 medencével: 65.000,-Ft/éj
Elő és utószezon: 50.000,-Ft/éj

Húsvéti foglalás- április 7-10 65000,-Ft/éj/ház
Háziállat ingyenesen hozható.
A légkondicionáló hűtő-fűtő benne van az árban.
Bográcsozáshoz a fát biztosítjuk.