Horgásznyaraló · Andi Horgásznyaraló Békésszentandrás

Andi Horgásznyaraló Békésszentandrás

önálló , 2 szoba 8 férőhely

Békésszentandráson, a Kákafoki holtágon, kutya-házikedvenc barát, új építésű nyaraló, 2 kettő hatalmas stéggel kiadó. Szemben nem horgásznak. Csendes, zavartalan környezetben horgászhat pihenhet és kikapcsolódhat a családdal, baráti társasággal. A nyaraló 8 fő + 1-2 fő számára megfelelő.

Május 01-től, október elejéig működik az úszó. , kajak, , ping-pong asztal, mini focipálya, kerékpárok, fedett kocsibeálló. WIFI-vel, hűtő-fűtő légkondicionálóval, 100 csatornás kábel Tv-vel és teljesen felszerelt, kulturált eszközökkel, edényekkel, tányérokkal rendelkező nyaraló. A házikedvenc családtag, ingyen hozható.

A 2 kettő nagy alatt kövezés van, ezért rengeteg növendékhal található a stégek körül és így sok a ragadozó is. A stégek előtt világító kandeláberek vannak és egy fedett pavilon található, ahol szintén van világítás. A bográcsozáshoz épített bográcsozó, bogrács található és nyársak, a szalonnasütéshez. és biztonságos túrakajak, ping-pong asztal, kerékpárok, mini focipálya, wifi, kábel tv várja a vendégeinket, a horgászás mellett. Kulturált, kikapcsolódásra, szórakozásra, pihenésre igazán alkalmas nyaralóház. (MA20017617)

Andi

Főszezon: május 17 medencével: 85.000,-Ft/éj
1fő/éj 10.600,-Ft
Elő és utószezon: 60.000,-Ft/éj/ház
1fő/éj 7500,-Ft
A ház csak egyben kiadó. a plussz 1-2 fő nem fizet, benne van az árban.

Háziállat ingyenesen hozható.
A légkondicionáló hűtő-fűtő benne van az árban.
Bográcsozáshoz a fát biztosítjuk.