Horgásznyaraló · Vivien Nyaraló Gyomaendrőd

Képgaléria

Vivien Nyaraló Gyomaendrőd

önálló , 3 szoba 6 férőhely

Hantoskerti-holtág közvetlen vízpartján található nyaralónkban kínálunk kellemes időtöltést, feltöltődést. Csendes környezetben, vízparton mégis a civilizáció nyújtotta előnyökkel töltheted el nálunk pihenésed.

Az emeletre vezető csigalépcső két darab, két személyes ággyal berendezett hálószobába vezet, amelyekben 4 személy kényelmesen tölteheti el az éjszakát. Az amerikai konyhás nappaliban további két fő részére, található egy kihúzható kanapé, ami szükség esetén igénybe vehető összesen 6fő. Rendelkezésre áll még jól , bográcsozó, gyors WIFI, 2 TV, légkondi, ingyenes parkolás továbbá igény esetén mosógép, fagyasztó. Egyéb igénybe vehető szolgáltatás díj ellenében: – infraszauna Röviden a városról: Ha nem vagy horgász, vagy a horgászat mellett egyéb kikapcsolódásra is vágysz, akkor is tökéletes a hely választás, ugyanis híres gyógyhatású termálvízéről, amelyet kiélvezhetsz a Liget Gyógyfürdőben, ami nyaralónktól mindössze 5 perc sétára található.

Ha aktív kikapcsolódásra vágysz, a város lenyűgöző természeti környezete lehetőséget nyújt hosszú sétákra, biciklitúrákra, vízitúrákra akár az erre a célra tervezett túraútvonalakon is. (MA21000736)

Vivien Nyaraló

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 6 férőhely