Horgásznyaraló · Tímea Vendégház Szarvas

Képgaléria

Tímea Vendégház Szarvas

önálló , 3 szoba 10 férőhely

A Tímea vendégház egyik zártkerti részén, a Nyúlzugban található. Ezen rész jellegzetessége, hogy a Holt-Körös és a ház között egy kihordott földút található.

A nyaraló egy ikerház egyik fele, de az udvarok kerítéssel vannak elválasztva. A Tímea vendégház 10 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. A földszinten nagy méretű amerikai konyhás nappali, egy hálószoba (franciaággyal és kinyitható kanapéval), zuhanyzós fürdőszoba, valamint külön helyiségben WC található. Az emeleten két hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba valamint külön helyiségben WC található. A vízpart felőli hálószobában két heverő, egy kanapé és egy fa kiságy lett elhelyezve, a másik emeleti hálószobában pedig három heverő. Az emeleti hálószobák klímával rendelkeznek. A televíziókban csak a földfelszíni csatornák érhetők el. Minden szoba ablakán szúnyogháló és redőny van. A házban a vezetékes víz nem ivóvíz minőségű, palackozott víz fogyasztása ajánlott. Az udvaron napozóágyak, kerti kiülő, trambulin, pingpongasztal, valamint gyermekhinta került elhelyezésre.

A parkolás a zárt udvaron belül több autó számára is ingyenes. A kertben kiépített bográcsozó hely van, bográcsot, grillt biztosítunk. A gázpalack gázzsámollyal díjmentesen használható. A vízpart az úttól kerítéssel van leválasztva, A vízparti rész az ikerház másik felével együtt közös használatú, így a vízpart összesen 32 méter széles, kiépített parttal, stéggel, a fürdéshez lépcsővel. A stégről és a partról is lehet horgászni. A vendégházhoz igény esetén ingyenesen -ot biztosítunk. Lehetőség van vízibiciklizni is, melynek használata szintén ingyenes. (MA23066035)

Tímea Vendégház

Ingyenes parkolás

Nyitvatartás: május 15. – szeptember 15.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 10 férőhely