Horgásznyaraló · Gabi Nyaraló Békésszentandrás

Képgaléria

Gabi Nyaraló Békésszentandrás

önálló , 2 szoba 4 férőhely

Nyaraljon Békésszentandráson a Körösök paradicsomában. A Gabi nyaraló az Arborétumi üdülősoron található, mely területe, ellenben vonzáskörzete. Pihenésre vágyó családoknak, a horgászat szerelmeseinek és kisebb baráti társaságoknak ajánljuk. A nyaralónk jól felszerelt, tágas nappali-ebédlő, fürdőszoba, WC valamint a konyha található a földszinten.

A konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, gáz főzőlappal, valamint edényekkel, étkészlettel van felszerelve. Az emeleten a szobák találhatóak. Egy franciaágyas szoba, mely a festői Körösre néz, kis erkéllyel, valamint egy kisebb szoba, ami az udvarra néz. Az épülethez tartozik egy fedett terasz asztallal. A nyaralónk rendelkezik internethozzáféréssel is.

A parton egy horgászcsónak várja a horgászokat. Az új pedig téritésmentesen használható. Kerti kiülő, kerti grill továbbá bogrács igénybe vehető a kertben, melyek szintén téritésmentesen használhatóak. A nyaralótól belvárosa 8-9 perc autóval, 20 perc kerékpárral.

Országosan ismert Arborétum és Mini Magyarország makett parkba eljutni mindössze 10 perc kerékpárral. A környéken található a békésszentandrási duzzasztó és hajózsilip, a szarvasi Erzsébet-liget, a Szent András sörfőzde, Körösvölgyi látogatóközpont és a már említett Arborétum. (MA22042033)

Gabi Nyaraló

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
2 szoba, 4 férőhely