Horgásznyaraló · Azori Vendégház Gyomaendrőd

Képgaléria

Azori Vendégház Gyomaendrőd

önálló , 2 szoba 2 férőhely

ön a Siratói Holtágon , új építésű faház 2+2 fő számára kiadó. A ház egy 1500nm-es parkosított telken fekszik, mely ideális lehet családoknak, horgászoknak, és a nyugodt pihenésre vágyóknak.

A ház felszereltsége: Hálószoba:, emletes ágy, amelynek alsó része 120x200cm-es felső része pedig 90×200-as., elektromos fűtés, ágyneműk Nappali:, nagy kihúzható kanapé 2 fő részére, TV, ingyenes WI-FI, nagy tárolószekrények, (hűtő és fűtő) Konyha, étkező:, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, főzőlap, Dolce Gusto kévéfőző, kenyérpirító, turmixgép, edények, evőeszköz, étkészlet, asztal, székek A ház vízellátása fúrott kútról történik.

Az ivóvíz ellátás egy ballonos vízautómatával megoldott, mely hideg és melegvizes egyaránt. Az ottartózkodás teljes idejére elegendő ivóvíz mennyiséget biztosítunk. Fürdőszoba:, zuhanyzó, WC, kézmosó, hajszárító, törölközők, fürdőlepedő, kézmosó szappan, WC papír, tisztítószerek Kérés esetén kisgyermekek számára kiskád, utazóágy, etetőszék kérhető.

A házból kilépve a fedett teraszra érkezünk, ahonnan közvetlen kilátásunk van a vízre. A teraszon asztal és székek várják a pihenni vágyókat, illetve egy elektromos grillező. Az udvaron bográcsozó hely van kialakítva, melyhez tűzifa is rendelkezésre áll. Hatalmas fák biztosítják az árnyékot a nyári nagy melegben, ahol a gyermekek számára trambulin is található, valamint egy hintaágy.

Saját , és is ingyenesen igénybe vehető. A parkolás zárt udvaron történik, ahol több autó is elfér. A ház kővel feltöltött úton közelíthető meg, mely az év bármely évszakában jól járható. A gyomaendrődi Liget gyógyfürdő és kemping 6 km-re van, ezen kívül még számos látnivaló található a városban. (MA23084098)

Azori Vendégház

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. – augusztus 21.
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 2 férőhely